Doneren

Help jij ons?

Word donateur

VisRijk is een initiatief van Stichting Vissenbelangen. Deze stichting wil mensen door woord en beeld een connectie laten maken met vissen. Door bij te dragen aan een brede maatschappelijke bewustwording wil Vissenbelangen bereiken dat vissen en hun leefomgeving beter beschermd worden. De hele organisatie draait op vrijwilligers. Voor het kunnen blijven uitvoeren van onze activiteiten zijn wij geheel afhankelijk van donaties. Steun ons werk! Met jouw donatie kunnen we o.a. onze campagne VisRijk groot maken.

Naam: Stichting Vissenbelangen
IBAN: NL60 TRIO 0320 6060 74
BIC:
 TRIONL2U

Meer weten over Vissenbelangen?

Kijk op: www.vissenbelangen.nl

Bedrag

Door op de knop "Doneren" te klikken verklaar ik dat ik 16 jaar of ouder ben en akkoord ga met de Algemene voorwaarden.

Informatie & mogelijkheden

Online doneren

Vul het formulier in op deze pagina. Kies gemakkelijk zelf welk bedrag en hoe vaak je wilt doneren. Via onze website en nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten.

Zelf donatie overmaken

Je kunt maandelijks of eenmalig ook zelf jouw gewenste donatie overmaken op rekeningnummer NL60 TRIO 0320 6060 74 t.a.v. Stichting Vissenbelangen onder vermelding van Donatie VisRijk.

Schenk belastingvrij

Wist je dat je belastingvoordeel krijgt als je je donatie voor 5 jaar vastlegt? Vul de rekenmodule in en bereken meteen jouw belastingvoordeel. Of vul direct de overeenkomst periodieke gift in.

Doneren buitenland

Voor betalingen binnen Europa kun je gewoon het IBAN-nummer gebruiken. Voor betalingen aan Stichting Vissenbelangen vanuit een niet-Europees land is de BIC nodig. Dat is TRIONL2U.

Wijzigen of stopzetten

Wil je jouw maandelijkse donatie-bedrag wijzigen of volledig stopzetten? Stuur ons dan minimaal 2 weken voor de nieuwe incasso een mail met daarin je verzoek om het bedrag te wijzigen of om de incasso stop te zetten.

Afschrijving mislukt?

Als we het afgesproken bedrag niet kunnen incasseren bij je bank, dan proberen we het de 2 eerstvolgende maanden nog een keer. Lukt dit ook niet, dan beëindigen we je donateurschap.

Steun de campagne!
Kom ook op voor de belangen van vissen